Yritys

Lähes 40 vuotta metsäurakointia Keski-Suomessa

Metsä-Multia Oy:n historia

Metsä-Multia Oy:n yrittäjien isä Reijo Laaja aloitti metsäurakoinnin 1967 heti armeijavuotensa jälkeen. Metsä-Multia Oy syntyi 1977, kun Reijo Laaja yhdisti toimintansa toisen multialaisen, vuonna 1964 yrittäjän uransa aloittaneen Reijo Vuorisen kanssa.

Ensimmäinen Ponsse-ajokone hankittiin yritykseen vuonna 1987. Tällöin sai myös alkunsa jo kohta kolme vuosikymmentä jatkunut yhteistyö Ponssen kanssa.

1988 Reijo Vuorinen siirtyi oloneuvokseksi ja Metsä-Multia Oy kokonaan Reijo ja hänen vaimonsa Eija Laajan johdettavaksi. Vuonna 2002 yrityksessä tehtiin sukupolvenvaihdos, jolloin koko osakekanta siirtyi Reijon ja Eijan poikien Kai ja Aki Laajan omistukseen.

Tänään yritys työllistää reilut kuusikymmentä alan ammattilaista. Metsä-Multia Oy:n päätoimialueena on keskinen Suomi. Asiakkaina ovat MetsäGroup, Versowood Oy, Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi, Upm Metsä, Veljekset Hokkanen Oy ja Forest Vital Oy. Vuonna 2007 Metsä-Multia otti ensimmäiset kansainväliset askeleet.

Mistä Metsä-Multia Oy on tunnettu?

Pitkä kokemus metsäurakoinnista

Yrityksemme vuosikymmenten mittainen historia ja pitkät asiakassuhteet näkyvät toimintatavassamme. Vuosikymmenten aikana kertynyttä kokemusta vahvistetaan jatkuvasti entisestään.

Luotettava ja rehellinen

Toteutamme sovitut toimenpiteet ja pidämme sovitut aikataulut takuuvarmasti.

Laadukas työnjälki

Me teemme työmme huolella. Mittaamme jatkuvasti työmme laatua ja kuuntelemme asiakkaidemme ja metsänomistajien kehitysehdotuksia. Itsenäinen ja vastuullinen tehtävämme on huolehtia metsänomistajan metsäomaisuudesta mahdollisimman hyvin.

Mukautuva, uuden sukupolven toimintakulttuuri

Metsäalan monet haasteet ja muuttujat ovat meille tuttuja. Joustava ja jalostettu toimintatapamme mahdollistaa ongelmien suodatuksen ja tarjoaa ongelmiin itsenäiset ratkaisut.

Ammattitaitoinen henkilöstö

Yrityksemme henkilöstön korkea ammatillinen taso näkyy palveluissamme. Jokainen henkilö edustaa yritystämme ja vastaa henkilökohtaisesti, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen palvelun.

Asiakkaille lisäarvoa tuottava palvelu

Haluamme tuottaa yhteistyökumppaneillemme lisäarvoa meidän kanssa toimimisesta, tämän vuoksi pyrimme yhteistyösopimuksissa pitkäaikaisiin asiakkuuksiin.

Nykyaikainen kalusto

Päivitämme ja huollamme kalustoa jatkuvasti, vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Monipuolinen kalusto mahdollistaa hankalienkin urakoiden toteutukset.

Ekologinen toimintatapa

Toimintamme on ympäristöystävällistä. Kaikessa toiminnassamme otamme huomioon ympäristön ja luonnon monimuotoisuuden.

 

Kommentointi on suljettu.